Krachtige Duitse families protesteerden ertegen. Onlangs is het aantal jonge miljonairs aanzienlijk toegenomen.

Stel je voor, ons wordt gevraagd te kiezen tussen luxueus leven en normaal leven, wat zullen we kiezen. Het is heel zeker dat luxueus leven ons antwoord zal zijn. We dromen van een duur leven dat we ons niet hebben afgevraagd; Wat zullen we doen als we in Pobleme zijn, hoe zullen we onszelf daarvan redden. Het is heel belangrijk dat we de vorming van financieel beheer leren kennen voordat we beslissen wat we met geld moeten doen of op welk gebied we kunnen investeren. De volgende zijn mensen die eerder heel rijk waren, maar nu zijn ze in armoede.

Enkele voorbeelden van persoonlijkheden van de wereld.

We moeten eerst goed nadenken over wat we met geld willen doen voordat we ons geld uitgeven of investeren. Het is heel belangrijk in het leven als we rijk willen blijven of rijker willen worden. We moeten leren van deze persoonlijkheden. Het zal ons in de toekomst helpen.

Johnny Unitas: Johnny Unitas was een van de beste profvoetballers in zijn tijd en hij had ook veel prijzen gewonnen. Naar schatting bedroeg zijn vermogen tijdens zijn carrière € 4 miljoen.

Na zijn carrière als profvoetbalspeer had hij in het bedrijf geïnvesteerd. Hij heeft zijn geld geïnvesteerd in onroerend goed en restaurants. Unitas heeft geen idee in het bedrijf en heeft zijn geld erin geïnvesteerd. In 1991 klaagden Unitas en zijn vrouw voor persoonlijke faillissementsbescherming toen ze zagen dat ze geen hoop meer hadden. Ze hebben hun geld verloren door te investeren. Elf jaar later stierf Unitas en zijn bezit was in handen van Kreditors.

Mushin Muhammad: Mushin Muhammad was een bekende bowl-speler en had prijzen gewonnen in zijn team. Tijdens zijn carrière werd geschat dat zijn fortuin bijna € 20 miljoen bedroeg. Mohammed had later een muziekbedrijf en hij werd aangeklaagd bij een bank omdat hij zijn schuld van € 24.603,24 aan visummaatschappijen niet kon betalen. Hij verspilde zijn geld.

Stel jezelf deze vragen

  1. Ben je zo iemand
  2. Geloof dat je vanaf je geboorte begaafd bent met financieel talent
  3. Hadden ze iemand, misschien je ouders, die je leerde hoe je hun geld kunt uitgeven als je groot bent.
  4. Had je leraren die je tijdens hun schooljaren over geld leerden?

In het geval dat je bent zoals de meesten van ons, heb je geen antwoord op deze vragen om nee te zeggen. Wat belangrijk is aan geldbeheer, is dat je het soort leren nodig hebt. Ze is geen natuurtalent.

Dit zijn de cultboeken voor moderne miljonairs. Natuurlijk, als je ze leest, zul je niet meteen succesvol en beroemd worden, maar je kunt de keuzes van succesvolle mensen begrijpen, hun acties. En dit begrip kan je helpen je eigen, individuele manier te vinden.

Wilt u leren hoe u uw persoonlijke financiën beheert? Wij kunnen u helpen door het volgende formulier in te vullen en te ontvangen:

  1. Abonneer u op ons financiële en educatieve nieuws.
  2. Ontvang 50% korting op een persoonlijk financieel webinar.

Die Kosten für das Webinar betragen bei einem Rabatt von http://svetlanalapina.com 30 Euro. Wenn Sie daran interessiert sind, füllen Sie bitte das folgende Formular aus: